BERITA

PROGRAM PROFESSIONAL, BERITA, ANUGERAH, AGM, BAKAT, IKLAN

CALON LULUS PENUH

TAHNIAH & SYABAS diucapkan kepada calon yang lulus penuh Program Professional ACCA-MIA Special Pathway di bawah naungan IPN CPD, Jabatan Akauntan Negara Malaysia.

 

Anda adalah lambang aspirasi warga PSA dalam mendukung hasrat untuk melahirkan lebih ramai lagi Akauntan yang bertauliah dalam sektor awam.

 

Sumber: IPN CPD

CALON LULUS PENUH

TAHNIAH & SYABAS diucapkan kepada calon yang lulus penuh Program Professional CPA Australia Sesi Julai - Disember 2020 di bawah naungan IPN CPD, Jabatan Akauntan Negara Malaysia.

Anda adalah lambang aspirasi warga PSA dalam mendukung hasrat untuk melahirkan lebih ramai lagi Akauntan bertauliah dalam sektor awam.

Sumber: IPN CPD

WEBINAR PSA

PSA Malaysia presenting a COMPLIMENTARY WEBINAR on Integrated Reporting Framework: Principles & Practices by Dr. Nurmazilah Dato' Mahzan, CEO of

Malaysian Institute of Accountants (MIA)

.

Date : 18 December 2020

Time : 9 am to 11 am

Webinar Link

https://www.youtube.com/watch?v=E9wEm2nwxfc

Notes

https://drive.google.com/file/d/1wDTDY8ugh_I4LUu4ryYXWzg7dhMQ3sHd/view

SELAMAT HARI

KELAHIRAN

Selamat menyambut Ulang Tahun Kelahiran Tuan Sadikin bin Aton, Timbalan Akauntan Negara Malaysia (Korporat) daripada PSA Malaysia.

Semoga Tuan dikurniakan kesihatan yang baik dan dan dirahmati Allah sentiasa.

TAHNIAH DAN

SYABAS

TAHNIAH & SYABAS diucapkan kepada calon yang lulus penuh Program Professional ACCA-MIA Special Pathway dan CIMA-MIA Senior Leaders di bawah naungan

IPN CPD

,

Jabatan Akauntan Negara Malaysia

.

Anda adalah lambang kebanggaan warga PSA dalam mendukung hasrat untuk melahirkan lebih ramai lagi Akauntan yang bertauliah dalam sektor awam.

Sumber:

IPN CPD

SALAM TAKZIAH

Condolences to the family of Allahyarhamah Cik Azizu Aida binti Arshad from PSA Malaysia.

We belong to Allah and to Him we shall return.